Job Sous Chef

Adaugat pe 29-05-2017
  • Job ID: ILLU2047
  • Oras:
    Bucuresti, Brasov, Constanta
  • Tip job: Full Time
  • Salariu net (anual): 49.000-58.000 LEI
  • Posturi disponibile: 2
  • Nivel cariera: Midl Level /Senior (peste 3 ani experienta)
Trimite mai departe:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Job Activ

Candidatul ideal

Cerinte

  • 3+ ani de experienta ca Sous Chef la un restaurant de renume din Romania sau din afara tarii
  • 5+ ani experienta in realizare de preparate din bucataria internationala
  • Cunostinte solide si experienta cu metode de gatit/preparat variate; cu diferite ingredient, echipamente si procedure
  • Studii de specialitate in arta culinara
  • Rezultate excelente in managementul bucatariei si al personalului.
  • Acuratete si viteza in gestionarea situatiilor de criza si in oferirea de solutii
  • Familiaritate cu cele mai bune practici ale industriei.
  • Experienta de lucru cu soft de management restaurant, reprezinta un avantaj.
  • Seriozitate si spirit de echipa

Responsabilitati

  • Ajutor la prepararea si design-ul tuturor preparatelor din meniu
  • Realizeaza la cel mai inalt grad de calitate ┬ápreparatele- atat din punct de vedere gust cat si al aspectului
  • Raspunde pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora.
  • Tine locul Chef-ului Executiv, atunci cand este cazul.
  • Preia controlul situatiilor problematice si le rezolva intr-un mod cat mai ingenios
  • Gestioneaza si formeaza personalul din bucatarie; stabileste turele si orele de lucru si ajuta la evaluarea performantelor acestora.
  • Respecta si impune standardele de igiena alimentara
  • Pastreaza o abordare pozitiva si profesionala cu personalul si clientii.

Beneficii

Partener cu mai multe restaurante in Bucuresti, Brasov si Constanta, angajeaza sous chef cu experienta in bucataria internationala.

Aplica la acest job