Candidatul ideal
- Deţine calificare profesională în meseria de ospătar/ sef de sala
- Cunoaşte limba engleză – nivel mediu/ avansat
- Abilităţi foarte bune de relaţionare şi comunicare cu clienţii
- Persoană amabilă, cu atitudine pozitivă şi disponibilă la un program de lucru flexibil
- Experienţă pe post de minimum 1 an
- Permis conducere: nu este nevoie
Responsabilitati
- Supervizează activitatea din cadrul restaurantului asigurând servicii de cea mai bună calitate
- Prezinta meniul si recomanda preparate si bauturi
- Asigura respectarea ritmului servirii, adaptat nevoilor clientilor
- Anticipeaza si urmareste buna desfasurare a servirii
- Oferă suport permanent managerului de restaurant
- Menţine legătura cu departamentul de Bucatarie
- Soluţionează eficient cererile clienţilor
- Organizeaza personalul din subordine
Beneficii
- TIPS
Descriere angajator
Hotel 4* Romania
Se lauda cu una din celei mai bune echipe din industria ospitalităţii, cu oameni profesionişti, într-un mediu stabil, în continuă dezvoltare care îţi oferă numeroase satisfacţii profesionale. Cu o vechime de peste 10 ani în industria ospitalieră,cele 3 hoteluril din cadrul lanutului reprezintă o opţiune excelentă pentru cei care aleg Bucureştiul ca destinaţie turistică sau pentru afaceri.