Sapte MOTIVE pentru care ANGAJATORII & CANDIDATII sa aiba incredere in Recrutare-Servicii.RO

  1. In egala masura, ne asumam RESPONSABILITATEA pentru calitatea procesului de recrutare atat fata de candidat, cat si fata de angajator.
  2. Detinem o vasta EXPERIENTA in domeniu si dorim sa o impartasim colegilor din bransa.
  3. Avem FLER in alegerea oamenilor cu atitutine si pasionati de meseria lor.
  4. Portofoliul mare de parteneri ofera MAI MULTE SANSE candidatilor de a gasi jobul dorit.
  5. Suntem EXIGENTI atunci cand selectam candidatii.
  6. Oferim GARANTIE pentru cei propusi de noi.
  7. Suntem TRANSPARENTI in procesul de recrutare si dorim sa oferim incredere in alegerea serviciilor noastre.

 

Afisarea informatiilor despre salariu in procesul de recrutare va creste calitatea angajatilor si a serviciilor in Turism & HoReCa.

Avand in vedere ca la acest moment piata din Vest este un reper pentru majoritatea industriilor din Romania, la randul nostru, ne-am propus sa incercam prin a “educa” intr-o anumita masura angajatorii din Tursim si HoReCa, pe acelasi model (credem noi unul de succes).

Cu toate ca inca foarte multe companii din Romania tin confidentiale datele referitoare la veniturile salariale atunci cand initiaza un proces de recrutare, noi cei de la RecrutareServicii.RO dorim sa facem lucrurile “altfel” si odata cu lansarea noastra in piata de recrutare Turism si HoReCa, ne putem “lauda” ca pe unii dintre angajatori i-am convins deja ca este nevoie ca si ei sa faca lucrurile diferit. Astfel, cu acceptul lor, TOATE JOBURILE postate de noi au si vor avea mereu in descriere un interval salarial anual (pe model US/UK si alte piete dezvoltate din vest).

Intrucat, sustinem ca informarea unui candidat cu privire la un posibil salariu pe care il poate castiga in functie de experienta, nu va face decat sa creasca competitia intre candidati si implicit va creste nivelul profesional al angajatilor, a calitatii serviciilor din turismul romanesc/hospitality si nu in ultimul rand, candidatii vor avea mai mare incredere in angajatorii romani. Evident, va tine de VOINTA fiecarei companii (fie ea agentie de turism, restaurant, hotel, pensiune, etc) sa ofere deshidere in acest sens si inteleaga ca, doar prin transparenta, profesionalism putem atrage impreuna forta de munca de calitate si cu siguranta daca vom merge in aceasta directie, angajatii vor trata la fel de profesionist pe cei care ii platesc.

La fel de important, sa nu uitam ca avem foarte multi specialisti plecati sa dezvolte turismul si serviciile din alte tari. Datoria noastra a celor din bransa este sa ii aducem inapoi si astfel sa contribuim la dezvoltarea serviciilor turistice din Romania.

Prin activitatea pe care o desfasuram, SCOPUL NOSTRU este sa ne adresam celor pasionati de calitate si care la randul lor, isi doresc sa aduca fericirea si multumirea consumatorilor finali.