Speranta, idee, dorinta, perseverenta si zambetul care se potriveste…asa a luat nastere ILLU Consulting Services

Dupa o experienta de peste 13 ani in industria turismului, incepand cu pozitia de ghid de turism in afara granitelor si pana la 8 ani in pozitii de management in departamentul de vanzari, dorinta mea este sa impartasesc si altora experienta acumulata de-a lungul acestor ani.

In dialectul Northern Sami, ILLU inseamna „fericire” si nu ar fi existat fara ajutorul celor alaturi de care am avut sansa sa lucrez, oameni profesionisti care mi-au insuflat pe langa respectul pentru acest domeniu, faptul ca reteta unui om de succes sta in puterea lui de a transmite, de a-i invata pe ceilalti ceea ce a dobandit ,de a impartasi din experienta lui.

Ne-am propus sa ne adresam celor pasionati de calitate in industria turismului si a ospitalitatii si care la randul lor, isi doresc sa aduca fericirea si multumirea consumatorilor finali.

Pentru a avea o afacere sustenabila si a gusta din succesul unui lucru bine facut este nevoie de perseverenta si de efort suplimentar, de o cultura organizationala bine definita, de persoane deschise catre a invata mereu lucruri noi.
RECRUTAREA este unul din procesele „cheie”ale unui business sanatos. In primul rand, este nevoie de candidati pasionati de ceea ce fac…sustinem expresia: NO PASSION, NO RESULTS! Ne asumam responsabilitatea in incheierea unor parteneriate cu companii stabile si de succes, ne asumam responsabilitatea in fata canditatilor pentru a le oferi confidentialitate si profesionalism, de la initierea procesului de recrutare si pana la procesul de inductie in cadrul companiilor in care au fost angajati.

Oare stiati ca „motorul” unui business reprezinta VANZAREA? Sunt sigur ca multi cunosc acest aspect, insa, poate ceea ce nu multi isi dau seama, este faptul ca putini si implementeaza corect acest proces in business-ul pe care il conduc. In acest sens, ne-am propus sa oferim consultanta managerilor ce doresc sa mentina o afacere sustenabila, celor care investesc in a-si invata angajatii cum se efectueaza un proces de vanzare eficient catre clientul direct si nu in ultimul rand, oferim suport pentru largirea portofoliului de clienti corporate.

Suntem dedicati sa aducem zambete celor implicati si pasionati de a face lucrurile cu profesionalism!

Cu drag,

Echipa
ILLU Consulting Services